Kérastase shampoo: ook voor jouw kind?

Toegegeven, mijn kinderen zijn niet dol op het wassen van hun haar. Dat prikt en ze vinden het vervelend als ik in de buurt van hun gezicht kom. Zelf geniet ik juist erg van de verzorging van mijn haar, dat is even een momentje voor mezelf in mijn drukke leven als moeder. Inmiddels zijn mijn kinderen op een leeftijd dat we de kindershampoo in de schappen kunnen laten staan. Nu ben ik opzoek naar een shampoo die voor hen en voor mij prettig is. Ik wil graag een shampoo die langdurig verzorgd zodat ik niet elke dag haren hoef te wassen. Daar is simpelweg geen tijd voor op onze drukke ochtenden. Ik wil ook graag dat het haar van mijn kinderen, maar ook dat van mij natuurlijk, sterk en gezond blijft. Ik had zelf als kind nogal eens last van droog en dor haar. Dat pluisde alle kanten op en het was geen gezicht. Voor mijn kinderen moet dat toch anders. Na wat zoeken kwam ik bij Kérastase shampoo.

Kérastase shampoo: van alle markten thuis

Kérastase shampoo is een Frans merk dat behoort bij L ‘Oréal. Het is in 1964 uitgevonden door een wetenschapper die voor dit merk werkte. De shampoo gaat dus al een tijdje mee. En, wat ik ook niet echt besefte, is dat er dus echt wetenschappers werken aan zaken als shampoo. Maar dat verklaart wel de uitstekende kwaliteit van Kérastase shampoo. De shampoo heeft echt een positief effect op het haar. Ook omdat ze formules hebben ontwikkeld voor elk haartype. Mijn veel geverfde haar heeft heel wat te verduren gehad en kan dan ook wel een extra boost gebruiken. Voor mijn kinderen ligt dat wat anders. Zij hebben duidelijk een ander haartype en ook voor hen is er een passende Kérastase shampoo. Mijn dochter begint zich er nu echt in te interesseren en ze vindt het leuk met mij naar de winkel te gaan om haar shampoo uit te zoeken.

Goed verzorgd haar

Uiteindelijk draait het natuurlijk om goed verzorgd haar en dat levert Kérastase shampoo zeker. Mijn haar en dat van mijn kinderen voelt zijdezacht aan en dat houdt dagen aan. Mijn haar glanst en is veerkrachtig en al die jaren van verven, zon en wassen met verkeerde shampoos lijken vergeten. In ons gezin komt nog maar een merk naar binnen als het gaat om haarverzorging: Kérastase shampoo. Heb jij hem al geprobeerd?

Gerelateerde berichten in thema

Ook leuk om te lezen