Maak kennis met het merk Kidslabel

Wil je een tof kraamcadeautje geven aan iemand die net is bevallen? Wat is nu leuk om te geven, en wat wordt heel erg gewaardeerd? In deze blog vind je wat tips ter inspiratie! Maak kennis met de merken Kidslabel en Kraamkado, als je iets origineels wilt scoren. Met het merk Kidslabel kun je bijvoorbeeld een eigen ontwerp voor baby- en kinderbadjassen maken, en deze vervolgens bestellen, zoals een zachte roze kinderbadjas met naam van het kindje. Je kunt zowel de voor- als achterkant personaliseren. Ook vind je bij Kidslabel diverse toffe spaarpotten en kinderkoffertjes. Je kunt het eenvoudig online bestellen en het snel in huis hebben. Je kunt bij Kidslabel ook een persoonlijke rugzak bestellen; je kunt de naam van de baby op de rugzak laten borduren en je kunt kiezen tussen veel materiaalsoorten, zoals polyester of stoere ribstof.

Brievenbuscadeaus van Kraamkado 

Op een website als Kraamkado vind je ook heel veel tofs, zoals veel handige brievenbuscadeaus. Hierbij kun je denken aan slabbetjes die je zelf kunt laten bedrukken met een naam erop. Maar ook (platte) knuffels of invulboeken met naam vind je bij Kraamkado. Waar je de baby van vrienden/familie, of natuurlijk jouw eigen kindje, ook een groot plezier mee doet is een loopauto. Het is net echt, maar er zit natuurlijk geen motor in. Van 12 tot 36 maanden is deze loopauto geschikt, en dit presentje is goed voor de motorische ontwikkeling van het kind. Bij Kraamkado vind je daarnaast diverse knuffels die je ook kunt laten bedrukken. Ook als je van natuurlijke materialen houdt is er volop keus in houten speelgoed zoals kleurige telramen, xylofoons of houten minigitaren. Voor elke kleine man of vrouw is er wel iets te vinden. 

Diverse merken bij Kraamkado

Wanneer je rondkijkt op de website van Kraamkado zie je vele merken voorbijkomen, zoals Happy Horse, BamBam en Fresk. Er zijn diverse designteams die zich inzetten om dit alles te maken. Zo komt er ook regelmatig weer nieuw speelgoed bij op de website. Of je nu kiest voor een knuffeldoek met naam, schattige babyschoentjes met naam of voor een zelf samengestelde cadeaubox, op een website als Kraamkado kun je het zeker vinden. Alles is met liefde vervaardigd en dat zie je ook terug aan de producten. Kijk ook eens bij de diverse aanbiedingen van Kraamkado. Vind je toch niet wat je zoekt? Dan biedt het merk Kidslabel wellicht soelaas. Met een warm rompertje of bedrukt geboortestoeltje van Kraamkado zul je sowieso punten scoren bij de ouders en de baby!

Gerelateerde berichten in thema

Ook leuk om te lezen