Tandarts Amsterdam: als de nood hoog is

Met kinderen wordt je regelmatig voor onaangename verrassingen gesteld. Kinderen zijn natuurlijk onvoorspelbaar en niet altijd in staat de gevolgen van hun daden te overzien. Bovendien rennen ze graag en een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas bleek dat ook voor ons zoontje te gelden. In een weekend schoot hij, toen ik hem even uit het oog verloor, keihard met een bal tegen de schuur en die bal vloog recht terug in zijn gezicht. Nou, dat was een klein drama natuurlijk. Mijn zoon krijste de hele buurt bij elkaar en hij had er wel een beetje reden toe want  een van zijn voortanden was losgeslagen. Ik schrok me naar, natuurlijk. Hij had er ook pijn aan dus wat nu? Mijn eigen tandarts was vrij en waar vond ik in Amsterdam een goede vervanger? Gelukkig, na vlug zoeken op tandarts Amsterdam, kwam ik terecht bij een tandarts die me ook in het weekend kon helpen.

Tandarts Amsterdam: 24 uur per dag

Ik besefte hoe gelukkig ik daarmee was want het was ook nog eens avond, maar via tandarts Amsterdam kwam ik bij een tandarts die 24 uur per dag bereikbaar was. Zo zie je maar dat wonen in een grote stad je veel voordelen geeft als het gaat om medische faciliteiten. We gingen met onze nog steeds huilende zoon naar de tandarts toe en werden professioneel en kundig geholpen. Gelukkig moest mijn zoontje zijn gebit nog wisselen want deze tand was eigenlijk niet meer te redden, maar dat hoefde dus ook niet. We besloten die tand te laten trekken zodat hij hopelijk binnenkort zijn definitieve tand mag verwelkomen. Hopelijk gaat die wat langer mee. Hoe dan ook waren we gerustgesteld en mijn zoon was weer pijnvrij. Al met al was ik blij dat we zulke goede tandartszorg steeds tot onze beschikking hebben.

Behandeling wanneer het uitkomt

Via tandarts Amsterdam kwam ik ook te weten dat zij behandelen wanneer dat jou uitkomt. Een verstandskies doordeweeks trekken is niet altijd handig want soms duurt het herstel wel een paar dagen. Maar op een zaterdagochtend kan het natuurlijk ook en dat biedt tandarts Amsterdam zijn klanten. De samenwerking tussen de tandartsen in Amsterdam is goed en ook dat is een voordeel. Zo zijn we steeds verzekerd van de juiste zorg op momenten dat het nodig is. Ik ben blij dat ze ons hebben kunnen helpen en ik zal de volgende keer zeer zeker weer van hen gebruik maken!

Gerelateerde berichten in thema

Ook leuk om te lezen