De perfecte vakantie bij de boer

Farmcamps.com biedt de perfecte vakantiebestemming voor kinderen die van dieren houden. Of je nu een verblijf wilt boeken, logeren bij de boer, een pony wil verzorgen of genieten van het buitenleven; op Farmcamps.com kan het allemaal! We vertellen je hier meer over de mogelijkheden. 

Verblijven bij de boer

Op Farmcamps.com kun je verblijven op een authentiek boerenerf. Je slaapt in eenvoudige, comfortabele accommodaties en komt tot rust tussen het landleven, met zicht op bossen en weiden met grazende koeien en schattige geitjes. De kinderen kunnen helpen met melken of knuffelen met de dieren in de stal. Ook is er volop ruimte om buiten te spelen, zoals voetballen of zwemmen in het meertje in de buurt. Er wordt ook aandacht besteed aan leuke activiteiten zoals boogschieten, paardrijden en nog veel meer! 

Eigen pony verzorgen

Bij Farmcamps.com kun je ook eigen pony verzorgingsvakanties boeken. Tijdens je vakantie mag je jouw eigen pony verzorgen! Je leert alles over het verzorging van jouw pony en krijgt les in paardrijden alsmede andere activiteiten zoals wandeltochten met je pony of springlessen. Ook leer je over gezondheid, voeding en gedrag van dieren en ben je onderdeel van een gezellige gemeenschap waar naast paarden liefhebbers ook andere dierenliefhebbers zijn. Boek dan ook meteen je pony verzorgen vakantie.

Activiteitencampagne

Deze zomer organiseert Farmcamps.com verschillende activiteitencampagnes waarmee kinderen tussen 5-12 jaar mee kunnen doen aan verschillende activiteitengerelateerd aan het buitengebeuren zoals: wandeltochten maken, wildsporen, schatten zoektocht in het bos, knutselactiviteit rondom dieren en nog veel meer! De campagnes worden gehouden op verschillende locaties in Nederland waaronder: Groningen, Friesland, Overijssel en Gelderland dus er is vast wel iets bij wat bij jouw buurt past! De campagnes zijn gericht op kinderen maar ouders mogen natuurlijk ook meedoen om samen te geniet van de natuur en het buitengebeuren! 

Uitstapjes & workshops

Naast bovengenoemde activiteitencampagnes organiseren ze ook uitstapjes naar interessante plekken rondom de boerderij waaronder: heideveldjes, bosspelletjes in het bos of eend vangst wedstrijd bij het meertje! Verder organiseren ze workshops waarin je alles leert over hoe je moet omgaan met dieren en tips krijgt over hoe je ze moet verzorging zoals knuffeltechnieken of instructies over hoe je paarden moet verzorging! 

Samenvatting

Farmcamps.com is dé perfecte bestemming voor kinderen die van dieren houden of gewoon geniet willenn van het buitengebeuren. Je kunt er verblijven op eenvoudige maar comfortabele accommodaties rondom de boerderij met vele diersoorten zoals schattige geitjes of grazende koeien! Daarnaast organiseren ze verschillende activiteitencampagnes gerelateerd aan het buitengebeuren voor kinderen tussen 5-12 jaar oud en uiteraard ook uistapjes naar interessante plekjes rondom de boerderij en workshops waarin tips word gegeven over hoe men moet omgaan met dieren, knuffeltechnieken etcetera . Kortom; Farmcamps.com is dé perfecte bestemming voor kinderen om te genietnen van hun vakantie met vele diersoorten en leuke activiteitengelated aan het buitentgebeuren!

Gerelateerde berichten in thema

Ook leuk om te lezen