De perfecte vakantie bij de boer

De perfecte vakantie bij de boer

FarmCamps biedt de perfecte vakantiebestemming voor kinderen die van dieren houden. Of je nu een verblijf wilt boeken, logeren bij de boer, een pony wil verzorgen of genieten van het buitenleven; bij FarmCamps kan het allemaal! We vertellen je hier meer over de mogelijkheden. 

VERBLIJVEN BIJ DE BOER

Bij FarmCamps kun je verblijven op een authentiek boerenerf. Je slaapt in eenvoudige, comfortabele accommodaties en komt tot rust tussen het landleven, met zicht op bossen en weiden met grazende koeien en schattige geitjes. De kinderen kunnen helpen met melken of knuffelen met de dieren in de stal. Ook is er volop ruimte om buiten te spelen, zoals voetballen of zwemmen in het meertje in de buurt. Er wordt ook aandacht besteed aan leuke activiteiten zoals het helpen van de boer, paardrijden en nog veel meer! 

EIGEN PONY VERZORGEN

Bij FarmCamps kun je ook eigen pony verzorging vakantie boeken. Tijdens je vakantie mag je jouw eigen pony verzorgen! Je leert alles over het verzorgen van jouw pony en krijgt les in paardrijden alsmede andere activiteiten zoals wandeltochten met je pony of springlessen. Ook leer je over gezondheid, voeding en gedrag van dieren en ben je onderdeel van een gezellige gemeenschap waar naast paarden liefhebbers ook andere dierenliefhebbers zijn. Boek dan ook meteen je pony verzorg vakantie.

ACTIVITEITEN CAMPAGNE

Deze zomer organiseert FarmCamps verschillende activiteiten waarmee kinderen tussen 5-12 jaar mee kunnen doen aan verschillende activiteiten gerelateerd aan het buitengebeuren zoals: wandeltochten maken, wildsporen, schattenzoektocht in het bos, knutselactiviteit rondom dieren en nog veel meer! De campagnes worden gehouden op verschillende locaties in Nederland waaronder: Friesland, Overijssel en Gelderland dus er is vast wel iets bij wat bij jouw buurt past! De campagnes zijn gericht op kinderen maar ouders mogen natuurlijk ook meedoen om samen te genieten van de natuur.

UITSTAPJES & WORKSHOPS

Naast bovengenoemde activiteiten is er ook de mogelijkheid tot uitstapjes naar interessante plekken rondom de boerderij waaronder: heideveldjes, bosspelletjes in het bos of eend vangst wedstrijd bij het meertje! Verder organiseren ze workshops waarin je alles leert over hoe je moet omgaan met dieren en tips krijgt over hoe je ze moet verzorgen zoals knuffeltechnieken of tips over hoe je paarden moet verzorgen.

SAMENVATTING

FarmCamps is dé perfecte bestemming voor kinderen die van dieren houden of gewoon willen genieten van het buiten zijn. Je kunt er verblijven in luxe en comfortabele accommodaties rondom de boerderij met vele diersoorten zoals schattige geitjes of grazende koeien! Daarnaast organiseren ze verschillende activiteitencampagnes gerelateerd aan het buitengebeuren voor kinderen tussen 5-12 jaar oud. Kortom; FarmCamps is dé perfecte bestemming voor kinderen om te genieten van hun vakantie met vele diersoorten en leuke activiteiten.

Gerelateerde berichten in thema

Ook leuk om te lezen